Ny discgolfbane indvies

Disc golf – eller frisbee golf – er en poplær sport, som spilles mange steder i verden. Arkivfoto: cindydangerjones / Pixabay
Det er både sjovt og udfordrende – discgolf – og nu er det også kommet til Halsnæs.

På torsdag, den 14. september indvier kommunen sammen med masser af lokale skolebørn den første discgolfbane i Halsnæs på Carlsvej 4 i Karlsgave-området i Frederiksværk og fra kl. 15 åbner banen for alle interesserede.

Discgolf – også kalder Frisbee golf – er, som navnet antyder, en blanding af frisbee og golf, hvor man med en specialdesignet frisbee skal ramme en særlig discgolfkurv.

Discgolf henvender sig både børn og voksne, professionelle og amatører.

Banen er designet af det anerkendte discgolf-firma, ProdigyDisc, der har anlagt flere hundrede baner rundt omkring i Europa.

For at flest muligt kan blivet udfordret på Halsnæs Discgolfbane, laves der to tee-steder til hvert hul, så der er et baneforløb tilpasset nye spillere og et baneforløb tilpasset de mere øvede spillere.

Elever tager banen i brug
Torsdag bliver banen indviet med et træningsforløb for otte skoleklasser fra Magleblik Skole, Hundested Skole og Frederiksværk Gymnasium. Klokken 12 finder den officielle indvielse sted med tale af Annette Westh, formand for Udvalget for Sundhed og Kultur, Halsnæs Kommune.

Fra klokken 15 kan alle der har lyst, komme og spille på banen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *