Nu er alle folkeskoleelever i Halsnæs digitale

De yngste elever har fået udleveret iPads, mens de ældste har fået Surface-pc’er. Arkivfoto: StockSnap / Pixabay
Mandag morgen fik de sidste folkeskoleelever i Halsnæs udleveret hver deres Surface-enheder og dermed er alle kommunens folkeskoleelever klar til digitallæring.

7.i fra Hundested Skole fik mandag morgen udleveret deres Surface-enheder af formanden for udvalget for Skole, Familie og Børn, Michael Thomsen (V).

Med udleveringen har alle elever i kommunens folkeskoler fået stillet en personlig digital enhed til rådighed.

– Vi havde egentlig sat en frist i byrådet til udgangen af 2018, men skolerne har simpelthen vist så stor entusiasme for projektet, at det er lykkedes at nå i mål allerede nu. Det er jeg som udvalgsformand selvfølgelig meget tilfreds med. Det er så vigtigt, at vi giver eleverne det rette udstyr at arbejde med, så de både kan bruge det til at lære her og nu og også får de teknologiske kompetencer, der skal til for på sigt at begå sig i en stadig mere digital verden, siger Michael Thomsen.

Elever i 0. – 6. klasse har fået udleveret iPads, mens eleverne i 7. – 9. klasse har kunnet vælge at få udleveret en surface-enhed, der er en type bærbar pc. De har dog også kunnet vælge at bruge deres egne enheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *