Mand og kvinde fra Frederiksværk sigtet for tyveri i Stenlille

Det var her ved Fakta i Stenlille, at en mand og en kvinde fra Frederiksværk sammen med en tredje person blev sigtet for tyveri. Foto: Google Streetview.
En 37-årig kvinde og en 40-årig mand – begge fra Frederiksværk – blev onsdag eftermiddag anholdt i Stenlille og sigtet for butikstyveri sammen med en 25-årig mand.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at man kort efter klokken 16 modtog en anmeldelse fra Fakta på Hovedgaden i Stenlille, hvor medarbejderne tilbageholdt to butikstyve.

Der var tale om en en 37-årig kvinde fra Frederiksværk og en 25-årig udenlandsk mand, som havde nappet chokolade, slik og elektriske tandbørster for lige knapt 2.500 kroner.

De blev begge sigtet for butikstyveri, men ingen af dem var i første omgang villige til at oplyse deres identitet til betjentene. Det lykkedes dog at få skaffet klarhed, men den 25-årige mand havde ikke nogen gyldig opholdstilladelse, og derfor blev han også sigtet for overtrædelse af udlændingeloven.

Uden for forretningen tjekkede politiet en bil, som ventede med en 40-årig mand fra Frederiksværk ved rattet. Der viste sig at være flere dagligvareartikler i bilen, som chaufføren ikke kunne redegøre for. Derfor blev den 40-årige mand også sigtet for tyveri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *