Kydstogtskib lægger til i Hundested

Foto: Hundested Havn
Foto: Hundested Havn

Onsdag d. 3. juli lægger krydstogtskibet MS Braemer til kaj i Hundested.

Det er fjerde gang, at MS Braemer lægger til kaj i Hundetsted. Første gang var den 8. maj 2016 hvor MS Braemar indviede krydstogtkajen i Hundested. Derefter yderligere et anløb i 2016 og et i 2018.

Denne gang er MS Braemar på Danmarks turné og skibet med de hovedsageligt engelske passagerer forlod Southampton den 29. juni og sejlede via Kiealer Kanalen til Aabenraa. Onsdag er det så Hundested som er på sejlplanen og herefter går turen videre til Rønne, København og Fredericia inden skibet sejler gennem Kieler kanalen og til Southampton

Foto: Hundested Havn
Foto: Hundested Havn

Hundested havn indsætter gratis shuttlebusser, med de frivillige Hundested guider, som kører i pendulfart fra havnen til Knud Rasmussens Hus, Spodsbjerg Fyr og Kikhavn, derefter tilbage til havnen. Passagerne kan også følge med på de guidede gåture i havnen med kig ind til bådebyggerierne og de mange kreative værksteder.
Desuden bliver der busture til slottene i Hillerød, Fredensborg og Helsingør samt København med havnerundfart. Disse ture køber passagerne på forhånd ombord på skibet.

I løbet af dagen startes den originale Hundested motor i Fiskeriets hus, der er mulighed for at se glaspusterne og forskellige kunsthåndværkere i arbejde, ”Sandskulpturfestivalen” og slutte af med et cafébesøg, mange med udendørsservering og mulighed for solskin til kaffen.

Klokken 16 sejler MS Braemar og skulle man have lyst, kan man vinke farvel til MS Braemar fra nordre mole og Skansen.

Fakta om MS Braemer:
Bygget i 1993 og forlænget med 32 meter i 2009.
195 m langt, 22 m bredt.
Kan sejle 19 knob (35 km/t)
485 kahytter
Plads til 924 passagerer og 370 besætningsmedlemmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *